Tekanan Geophatik-Kanser & Tumor

 

tg6.png

TG5

 

Berkali-kali kita mendengar laporan bahawa mereka yang menghidap kanser  bahawa mereka telah makan makanan yang sihat, tidak lebih berat badan, mereka tidak merokok, minum alkohol sedikit dan juga bersenam secara tetap. Maka apa yang yang menjadikan mereka melalui penyakit ini yang boleh membawa maut ??

Pada  masa ini kadar di mana orang yang didiagnosis menghidap kanser , yang agak jelas bahawa KANSER akan menjadi punca kepada kematian dalam manusia. Kini, terdapat seorang daripada tiga wanita dan satu di dua lelaki akan menghidap kanser pada satu ketika dalam masa hidup mereka. Apabila ia didiagnosis, kanser maut dalam 47% wanita muda dan 37% daripada orang-orang muda.

Pada sidang kanser yang telah diadakan di Berlin lebih 75 tahun yang lalu, ia telah disahkan ia adalah lebih cenderung untuk seseorang untuk menghidap kanser apabila orang itu tidur di kawasan terjejas yang Tekanan Geopathic . Beribu-ribu doktor perubatan dan ahli terapi juga mengesahkan bahawa garis-garis tekanan geopathik mesti dibersihkan dari tempat yang dalam usaha untuk memastikan kejayaan rawatan.

Walaupun anda mempunyai gen tertentu, yang dalam kes-kes kanser payudara memberikan anda risiko yang lebih tinggi, ini tidak mungkin mempunyai kesan ke atas anda melainkan anda mengalami Tekanan Geopathic . Kanser  adalah disebabkan oleh ibu telah tidur di tempat Tekanan Geopathic semasa mengandung dan kanak-kanak itu kemudian tidur di tempat Tekanan yang Geopathic selepas itu.

Geopathic Tekanan menyebabkan kemurungan, yang seterusnya menyukarkan mangsa untuk pulih daripada keadaan miskin penyakit fizikal. Kebanyakan orang yang mendapat kanser mempunyai darah yang sangat berasid dan yang tinggi mikro-parasit. Mereka juga rendah tertentu penting enzim, vitamin, mineral dan unsur surih kerana kadar penyerapan yang miskin disebabkan oleh tekanan Geopathic, seterusnya menyebabkan kekurangan zat makanan. Ini melemahkan sistem imun seseorang yang boleh Malah punca penting utama kanser. Walaupun selepas rawatan kanser, ramai orang mati kerana penyakit lain seperti pneumonia, serangan jantung dan lain-lain kerana keupayaan badan untuk melawan penyakit amat dikurangkan.

Ini adalah untuk diambil perhatian, bahawa kita semua menghasilkan beratus-ratus sel-sel pra-kanser setiap hari tetapi mereka biasanya dimusnahkan oleh sistem imun yang kuat. Tetapi orang yang tidur di kawasan TG mempunyai sistem imun yang lemah dan dengan itu gagal untuk memusnahkan sel-sel kanser.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s