Tekanan Geophatik – Bahagian Akhir

Sakit Sindrom Bangunan (S.B.S.)

Terutamanya tekanan pekerjaan  disebabkan oleh tekanan ditempat kerja .

Untuk masa yang panjang masalah S.B.S., para saintis hairan dan dan menguruskan kebimbangan di seluruh dunia, tetapi pada akhirnya anda boleh melakukan sesuatu yang positif mengenainya dengan memastikan kakitangan duduk dan bekerja di tempat yang bebas dari TG. Ini akan menjimatkan beribu-ribu ringgit dalam ketidakhadiran dikurangkan dan meningkatkan kecekapan pada masa yang sama.

Pertubuhan Kesihatan Sedunia telah diiktiraf S.B.S. selama lebih lima belas tahun dan mereka menganggarkan 30% daripada pejabat, hotel, institusi dan premis industri mempunyai S.B.S. akan menyebabkan:

Sakit kepala, ketegangan antara kakitangan, lesu, jangkitan pernafasan, kering pantai kulit tekak, gejala mata, hilang tumpuan, kemurungan, tekanan dan keletihan. Akhirnya ini boleh menyebabkan kadar yang tinggi ketidakhadiran, meningkatkan perolehan kakitangan, merendahkan moral dan bahan buangan industri aset yang paling penting – orang.

Seorang bekas pegawai majlis telah dianugerahkan £ 67,000 pampasan bagi tekanan mental yang disebabkan oleh setelah berpindah ke tekkanan ditempat kerja. Sebab utama tempat baru itu tertekan kerana ia sangat TG.

Dalam satu lagi kes seorang wanita turut menerima sejumlah besar pampasan selepas dia terpaksa bersara dari pekerjaan disebabkan oleh keuzuran, yang dia menyalahkan pada asap rokok. Sekali lagi punca utama adalah TG di pejabat.

Dowsing

Selama lebih sepuluh ribu tahun dowsing telah diamalkan, dan kini telah diluluskan oleh semua agama-agama utama selagi kerana ia adalah untuk kebaikan manusia. Lokasi paling telaga, digali atau digerudi, telah dowsed dengan 95% ketepatan.

Kebanyakan orang boleh belajar untuk Dowse untuk mengetahui jika mereka sedang tidur, duduk atau bekerja di tempat yang bebas daripada Tekanan Geopathic.

Dowsing digunakan setiap hari oleh petani untuk mencari air, syarikat-syarikat yang menjumpai minyak, arang batu dan lain-lain, dan pekerja majlis untuk menentukan hilang longkang. Lokasi paling ideal telaga digali atau digerudi telah dowsed dengan 95% ketepatan.

Anda boleh menyemak dengan ujian otot * kesihatan badan anda, yang dan apa dos untuk mengambil vitamin, mineral, ubat-ubatan homeopati dan lain-lain Anda juga boleh mencelupkan untuk mengetahui bahawa mana makanan dan minuman anda alah kepada, jika ada. Ini adalah penting dalam kes-kes bayi dan kanak-kanak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s