Diari Rawatan Mei 2014- Masalah Kedai Tiada Pelanggan

Mei 2014 – Alhamdulillah dapat juga meluangkan masa menulis sedikit aktiviti rawatan walaupun dan dua bulan sibuk melakukan bisnes emas. Mudah mudahan ianya merupakan salah satu jalan untuk keluar dari masalah kesempitan hidup di dunia yang sementara. Nanti saya akan buat artikel berkenaan emas.

Dapat whatsap dari seorang pemilik kedai di Wangsa Maju.Sebelum ini bisnes boleh dikira alhamdulillah dan lepas beberapa tahun dan terutamanya sejak 3 bulan lepas hanya dapat tampung kos sewa dan operasi sahaja. Malamnya dia datang bersama suami untuk berikhtiar apa yang perlu dan membawa barang-barang yang telah dipesan.

Bila sesi terapi dilakukan wanita ini dapat melihat dengan jelas keadaan di kedainya. Kelihatan terdapat 6 ekor lembaga yang berlegar di dalam premisnya. Sesi pembersihan dilakukan secara makrifat. Alhamdulillah berjaya. Saya minta wanita ini membersihkan sekali lagi premisnya dengan menggunakan barang yang telah dibawa. Alhamdulillah selepas seminggu pembersihan wanita itu memberitahu tiada lagi masalah berdiri bulu roma di premisnya dan pesanan antara amalan para wali Allah bagi menjemput rezeki pada setiap hari Jumaat agar  diamalkan.

Advertisements

One response to “Diari Rawatan Mei 2014- Masalah Kedai Tiada Pelanggan

  1. saya nak buat temujanji untuk tengok kedai saya samada ada unsur sihir kerana ramai kawan dan pelanggan kata tak nampak kedai walaupun dahn bagi alamat dan GPS
    Amir Abdullah
    012-2103949

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s