PEMBERSIHAN RUMAH 9 OKTOBER 2013

Image

Bismilahirrohmanirrohim (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyanyang)

Tenaga Dalam Ilahi – Alhamdulillah. Diizinkan lagi oleh Allah  untuk menulis dalam blog ini.

Nak cerita sikit berkenaan pengalaman pembersihan rumah di Presint 11, Putrajaya. Dijemput datang ke rumahnya kerana baru berpindah 3 minggu dan mengalami masalah gangguan anak kecilnya yang sentiasa menangis malam sehingga pagi tanpa henti.

Sampai di rumahnya, isteri pengadu menceritakan masalah bahu kanannya yang sentiasa sakit . Dah berjumpa pakar pun dia kata tiada perubahan dan juga telah mengunjungi beberapa pusat rawatan pun tiada kesan berkurangan.

Jadi pada malam itu isteri pengadu nak lihat punca masalah dan saya pun dah lama tak buat kaedah meraga sukma kepada pesakit. Jadi pada malam itu saya mencuba kaedah ini dan alhamdulillah berjaya.

Mula-mula pesakit nampak toyol di tandas. Saya memberikan pedang untuk mencincang sehingga lumat. Selesai satu kes. Isteri pesakit nampak 3 susuk wajah seperti langsuir di rumahnya. Alhamdulilah berjaya juga di bunuh setelah amaran demi amaran diberikan dan tidak diendahkan. Semasa menyelesaikan kes ini si isteri, suami dan kawan saya mendengan satu deruan angin yang sangat kuat melintas di ruang tamu menuju ke dapur.

Selepas itu pesakit terus merasakan kesakitan di bahunya terus hilang. Namun kisah ini tidak berakhir di sini. Pada malamnya setelah saya balik, pengadu mengadu sekali lagi bumbung rumah dicakar dan diketuk-ketuk. Lama juga keadaannya. Selepas malam itu, anaknya tidak menangis dan bagi isteri pengadu tidak sakit lagi. Alhamdulillah atas bantuan Allah yang menyelesaikan masalah hambaNya.

Advertisements

2 responses to “PEMBERSIHAN RUMAH 9 OKTOBER 2013

  1. Assalamualaikum..Saya nak contact number tuan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s