Diari Rawatan 14 Februari 2013 – Pening Kepala….

Bismillahirrohmanirrohim….

Tenaga Dalam Ilahi (TENDAI) –  Kisah bermula apabila dapat panggilan telefon dari seseorang di Kajang pada petang Khamis. Rawatan dilakukan pada malam Jumaat. Pesakit pernah datang di rumah saya untuk ikhtiarkan masalah anak perempuan berusia 11 tahun yang tidak mahu kesekolah hampir seminggu dan sentiasa menangis tidak mahu berpisah dengan bapanya. Setelah mandian dibuat kali pertama cuma dapat bertahan hanya dua minggu dan penyakit misterinya kembali semula selepas anak tersebut demam. Simptom yang serupa seperti kali pertama datang.

Image

(keris yang pada keadaan asal)

Image

(keris yang dibuka untuk lihat secara lebih dekat)

Alhamdulillah diizinkan sampai di rumahnya lepas Isyak. Proses pembersihan rumah dilakukan. Semasa proses pembersihan rumah dengan izin Allah gerak hati mengatakan ada sesuatu punca penyebab di rumahnya. setelah bertanya kepada tuan rumah barulah tuan rumah teringat pernah mengambil sebilah keris untuk ‘pedinding’ dua tahun yang lalu daripada seorang ‘bomoh’. Syarat yang perlu dipatuhi ialah perlu dilimaukan dan diasapkan setiap bulan purnama. Namun tidak pernah dilakukan daripada mula mengambil keris tersebut. Terasa gelombang energi negatif yang kuat bila memegang keris ini. Keris ditawarkan dengan garam dan beberapa air lain. Selepas 3 hari mandian alhamdulillah anak perempuan tersebut telah kembali normal dan dapat bersekolah seperti biasa.

Moga-moga segala masalah Allah bantu untuk selesaikan…Amin

Advertisements

2 responses to “Diari Rawatan 14 Februari 2013 – Pening Kepala….

  1. Salam tuan..Tuan blh scan orang dari jarak jauh tak untuk tahu kalau seseorang itu ada sakit atau tak? On Feb 19, 2013 12:47 PM, “Tenaga Dalam Ilahi” wrote: > > tenagadalamilahi posted: “Bismillahirrohmanirrohim….Tenaga Dalam Ilahi (TENDAI) – Kisah bermula apabila dapat panggilan telefon dari seseorang di Kajang pada petang Khamis. Rawatan dilakukan pada malam Jumaat. Pesakit pernah datang di rumah saya untuk ikhtiarkan masalah anak pe” >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s