Diari Rawatan 7 November 2012- ‘Kucing Besar’

kucing besar

(sekadar gambar hiasan)

Bismillahirrohmanirrohim (Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyangang)

Tenaga Dalam Ilahi – Alhamdulillah segala puji dan syukur ke hadrat Allah atas segala nikmat yang telah diberikan. Telah dapat panggilan telefon dari seorang kenalan meminta membantu apa yang patut bagi merawat isterinya. Telah beberapa kali  mendapatkan rawatan di pusat rawatan lain namun belum bertemu kesembuhan.

Maka pada malam tersebut sang suami bersama isteri telah datang ke rumah saya untuk rawatan bagi isterinya. Bila kaedah pendeteksian dilakukan, isterinya menyatakan terasa sejuk di beberapa lokasi tubuhnya. Bila rawatan dijalankan tangan si isteri telah mula bergerak. Doa supaya tidak agresif. Cuba pula kaedah memanggil dan diplomasi pun tidak berjaya. Dapat ilham menggunakan kaedh meraga sukma. Bila proses dijalankan, mula-mula nampak tangannya seperti keadaan ‘kucing besar’. Tangan sebelah kanan besar dan mempunya kuku yang panjang manakala tangan kiri pula tangan kecil dan kuku yang pendek. Saya meminta pesakit tersebut menadahkan tangan dan bila dia lihat, nampak sebilah pedang panjang. Saya minta dia tetak leher ‘kucing besar’. Dua kali tetak terputus dan bercantum kembali. Saya minta dia cuba sekali lagi dan kaedah kuncian digunakan bagi memastikan tidak bersambung. Alhamdulillah berjaya.

Seterusnya kaedah melapah digunakan bagi memotong kaki, tangan, perut dan bila perutnya dilapah keluar pula beberapa entiti lain. Saya minta dia memasukkan dalan satu botol besar dan kurung serta dibuangkan ke laut yang paling jauh pesakit pernah pergi. Alhamdulillah selesai rawatan pada malam tersebut dengan dibekalkan minyak wangi dan garam untuk mandian.
Keesokan harinya si suami sms saya memberitahu sepelas pulang dari rumah saya, suami dan isterinya solat isyak dan melakukan kaedah zikir yang diajarkan. Si isteri pula nampak terdapat entiti pada tubuh suaminya. Insya Allah si suami akan menyusul untuk rawatan.

Segala kesembuhan adalah milik mutlak Allah…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s