Diari Rawatan 8 Mei 2012-Santau sekeluarga

Bismillahirrohmanirrohim (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyanyang)

Tenaga Dalam Ilahi- Alhamdulillah masih berkesempatan meluangkan masa dapat menulis di dalam blog ini dengan kesibukan tugas harian dan rawatan di malam hari. Menulis diari rawatan kali ini di Star City Hotel Alor Star, Kedah. Minggu ini kena bertugas di luar daerah bermula dari Ipoh ke Taiping seterusnya ke Sg Petani dan ke Alor Star. Pada penghujung April lepas pula bertugas di Tawau,Sandakan, Keningau dan Kota Kinabalu. Alhamdulillah masih sempat membantu beberapa orang sahabat di sana  yang terkena gangguan.

Semasa di Sg Petani seorang rakan seperjuangan (Mior) telah membawa saya ke salah seorang rakannya yang dikhabarkan telah terkena santau sejak tahun 2002 lagi. Satu keluarga telah terkena santau. Sampai dirumahnya dalan 6.30 petang. Melihat simptonnya batuk-batuk sepanjang masa. Sampai di rumahnya dapat mengesan beberapa barang sihir yang ditanam di beberapa tempat dan juga di rumahnya terdapat entiti negatif. Sambil tuan rumah bercerita berkenaan masalahnya kadang kala merasa kasihan melihat beribu-ribu telah hangus ditipu dan juga telah dipukau melalui makanan dan menurut kata bomoh yang jahat yang meminta wang sebanyak empat ribu untuk menjalankan rawatan.

Setelah Maghrib rawatan dilakukan kepada keluarga tersebut. Mula-mula pada anak-anaknya. rawatan dilakukan secara beramai-ramai dengan meminta mereka memegang antara satu sama lain. Dengan berdoa kepada Allah moga Allah membuang energi negatif pada tubuh anak-anak pesakitnya. Ada yang sakit di dada dan pingggang, kebas di tangan dan kaki, ada yang menangis teresak-esak semasa rawatan ini. Selepas itu dengan menggunakan salah seorang anak tadi, proses terawangan dilakukan. Mula-mula anak tersebut melihat 3 buah kubur. Alhamdulillah dapat dibuang. Selepas itu nampak pula rambut di pusara kubur. Proses pembakaran dan pembuangan dilakukan dan berjaya. Setelah melihat tiada petunjuk lain, saya minta anak tadi melihat  di dalam rumahnya. Terdapat beberapa entiti dan barang dan semua tadi dapat dibuang. Kemudian melihat di luar rumah. terdapat  beberapa abu mayat dan rambut telah ditanam dan proses pembakaran dan pembuangan dilakukan di dua lokasi yang disyaki. Alhamdulillah dipermudahkan. Seterusnya saya meminta anak tersebut melihat lokasi gangguan pada ibunya. terdapat banyak gelombang aura berwarna hitam. Bilamana proses menarik dan membuang si ibu tadi mula kerasukan. proses pembuangan dilakukan dan gelombang aura hitam semakin berkurangan. Saya meminta si ibu tadi merendankan kakinya di dalam besen yang berisi air yang telah didoakan. Sekali lagi kerasukan. Makhluk itu mahu berbicara dan berbincang. Antaranya bernama Agus dan Merry yang merupakan ketua bagi makhluk di tubuh pesakit tadi dan juga ada yang bernama Amran, Robert,dan ramai lagi.  Alhamdulilah mereka mahu keluar dan ramai yang masuk Islam. Ada sesetengah yang dihantar ke Masjid Sri Petaling untuk mendalami ilmu agama. dan ada yang mahu  ke tempat lain yang selamat dari gangguan tukang sihir. Sambil keluar ada yang minta saya sampaikan salam dan pernyataan maaf kepada pesakit kerana telah menyakiti tubuh badan pesakit.

Saya berpesan supaya perbanyakkanlah zikir supaya rongga-rongga kosong yang ditinggalkan oleh makhluk tadi dapat diisi dengan nur zikir.

Advertisements

One response to “Diari Rawatan 8 Mei 2012-Santau sekeluarga

  1. tenagadalamilahi

    lupa nak tulis nama ketua (amir) jin di Masjid Sri Petaling ialah Mohamad Hilal….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s