LAMPU GARAM KRISTAL UNTUK PEMBERSIHAN ENERGI NEGATIF DI RUMAH

Produk kami yang pastinya berbeza dengan produk-produk lain yang ada di pasaran. Lampu kristal garam ini telah didoakan dan dibacakan dengan hizib bahar, hizib Nashr, doa nurun nubuwah, ayat-ayat Alquran, Asmaul Husna khusus  dan energi hiper metafizik bagi menyingkirkan energi-energi negatif yang terdapat di dalam rumah. Khusus dibawakan bagi mereka yang hendak memasuki rumah baru ataupun rumah-rumah yang mengalami gangguan makhluk halus. SEKALI LAGI DINYATAKAN TIDAK SAMA DENGAN YANG ADA DI PASARAN. Cuma perlu dihidupkan selama 7- 41 hari siang dan malam dan bilamana lampu ini dihidupkan dan berfungsi sehingga garam tersebut habis. Selain itu antara faedah-faedah lain adalah:
1) PENGHIDAP ALERGI

Lampu kristal garam dapat membersihkan kandungan udara di sekeliling anda melalui cara pengionan. Lampu ini mempunyai kebolehan memperbaiki kualiti udara disamping mewujudkan keadaan yang bersih & selesa serta suasana yang menyegarkan.

2) PEKERJA-PEKERJA DI PEJABAT

Di tempat kerja, lampu ini dapat meningkatkan tumpuan anda di samping menyegarkan anda dengan mengurangkan tekanan yang dihadapi. Letakkan lampu kristal garam ini berdekatan komputer anda bagi menghilangkan rasa penat serta mengurangkan kesan radiasi dari monitor komputer.

3) IBUBAPA

Letakkan lampu kristal ini berhampiran katil anak anda. Ia selamat digunakan & mengeluarkan cahaya yang sangat indah pada waktu malam. Ia dapat membantu anak anda tidur dengan lena & menjamin kualiti udara persekitaran.

4) KESIHATAN

Ion-ion negatif yang dibebaskan dari lampu kristal garam ini membersihkan udara dari debu, debunga, bakteria serta kulat yang terkandung dalamnya. Ia juga dapat mengawal penyakit-penyakit seperti asma, tekanan emosi, & juga keletihan. Di samping itu kandungan asap dalam udara dapat dikurangkan.

Harga promosi bagi satu buah lampu garam kristal ialah 70 ringgit tidak termasuk kos penghantaran. Sekiranya tuan-tuan dan puan-puan ingin membersihkan rumah dari gangguan energi negatif pihak kami bersedia memberikan perkhidmatan tersebut dengan harga RM 550.00 dan percuma 4 buah lampu garam kristal untuk diletakkan di empat penjuru rumah. Insya Allah ini adalah ikhtiar sahaja. Segala keyakinan perlu diletakkan kepada kekuasaan mutlak Allah S. W. T.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s