Pengalaman Merawat Kali Pertama

Salam semua…

Maaf di atas kerterabaian website ini kerana kesibukan tugas seharian.

Untuk kali ini saya nak bercerita pengalaman kali pertama merawat. Kejadian ini berlaku pada tahun 2007. Pada waktu tu saya baru ambil master dalam TENDAI.

Kebiasaannya saya akan solat jemaah di Surau . Pada waktu maghrib tu apabila sampai di surau ada 3 org wanita berada di dalam ruangan wanita .Dua orang sedang membaca surah Yassin dan seorang lagi menjerit-jerit nampak gangguan disekitarnya. Saya ingat dia kena histeria tetapi bila saya niat untuk mengalirkan energi, saya rasa macam bukan gangguan histeria. saya tanya pada 2 wanita tu dia ni kenapa? Salah seorang bagitau keadaan sebenar. Dia menceritakan di rumah pegawai atasannya pegawai tu kena ganguaan kerasukan. Remaja ini nampak makhlus halus di sekelilingnya manakala adiknya pun merasa sakit. Jadi mereka tak tau nak kemana, mereka pun bergerak ikut naluri mereka. meraka pun berhenti di surau bila dengar ada azan.

Saya bagitau mereka saya nak solat maghrib dulu. Lepas selesai solat saya balik rumah untuk tukar seluar dan seterusnya  pergi ke rumah yang ada gangguan.

Apabila sampai saya telefon sifu apa nak buat? Sifu cakap buatlah apa yang patut. Last sekali pergi umah sifu dan bawak sifu datang rumah yang ada ganguan.

Lepas tu proses rawatan dijalankan. Pertama sekali rawatan dijalankan pada pelajar remaja yang boleh nampak makhlus halus tersebut. Kaedah yang digunakan adalah menggunakan kaedah Shaktivat dan Kaedah dalam Master selama 30 minit. Punca penyebab pelajar ni nampak adalah kerana ada makhlushalus yang duduk di mata dia bagi laluan supaya nampak makhluk halus tersebut . Jadi kaedah menarik seluruh energi negatif dari tubuh pesakit dibuat dan remaja dah tak nampak dah makhluk tadi. rawatan susulan adalah mandian dengan minyak wangi dan garam selama 7 hari selepas asar dan meminum air rawatan yang telah dialirkan energi penyembuhan.

rawatan kedua dilakukan kepada adik remaja. Ujian dilakukan dengan menggunakan minyak wangi bagi memastikan adanya energi negatif paada tubuh adik remaja tu. Bila ujian dialkukan simpton-simpton ada ganguan dikenalpasti.  Adik remaja ni diminta juga buat rawtaan susulan dengan mandian minyak wangi dan garam serta munim air rawtan yang telah dialirkan energi penyembuhan.

Rawatan ketiga dilakukan pada ibu remaja. Tiada respon dan dia berpura-pura tidur. Kaedah pengaliran energi positif dilakukan dan energi negatif di dalam tubuhnya telah memberi amaran supaya berhati-hati dengan keluarga di rumah.

Mandian dilakukan dengan menggunkan garam, minyak wangi dan beberapa bahan lain pada pukul 1.30 pagi dandilakukan oleh suaminya.

Nampanya kekuatan energi negatif telah berkurangan dan dibiarkan dia menyambung tidur.

Pada keesokan harinya si suami telah menelefon mengatakan isterinya telah sembuh.

Syukur Alhamdulillah….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s