Aji Rajah Kalacakra

 
 
ILMU AMPUH !! ILMU RAHSIA PARA GURU. KAMI IJAZAHKAN UNTUK ANDA.ILMU HEBAT YANG SERING DIPERKATAKAN OLEH PARA PARANORMALIA ADALAH SEBAHAGIAN DARI ILMU METAFIZK TAPI BUKAN TENAGA DALAM, MALAH LEBIH DARI ITU.PELBAGAI MANFAAT…Kami ijazahkan kepada sesiapa yang berminat. Ilmu hebat untuk pendinding diri, Hatta Raja Jin pun takut akan anda yang sudah menerima ijazah ilmu ini. Penolak segala jenis serangan zahir dan bathin. Yang berniat jahat berbalik kasih dan sayang, yang berniat merugikan berbalik menguntungkan, yang kasih bertambah kasihnya. TIADA LATIHAN BERAT.TIADA HAFALAN AYAT ATAU AMALAN KARUT, TIDAK BERCANGGAH DENGAN ISLAM MALAH MENAMBAHKAN KETAQWAAN.Tiada latihan berat, dengan kemajuan ilmu metafizik, kami sediakan dengan kaedah mengakses energi tersebut.. Energi ilmunya secara automatis diserap oleh anda. Kami bukakan dan ijazahkan ilmu ini terus untuk anda.  Ilmu ini bersifat haq, bukan suatu omongan kosong.ILMU INI TIDAK ASING LAGI BAGI MEREKA  YANG ARIF DALAM ILMU METAFIZIK, KESUFIAN DAN KEBATHINAN  TERMASUK MAHAGURU-MAHAGURU DAN PARA  KIYAI.

Ilmu Kala_Cakra

adalah bagian dari ilmu kesempurnaan yang di miliki oleh orang-orang yang berlaku arif bijaksana, sudah mendekatkan dirinya kepada Tuhan Yang Maha Esa. Namun kami ingin ijazahkan ilmu ini kepada anda agar ia tidak luput ditelan zaman…Bukan untuk kesombongan dan membangga diri. Malah bagi membantu diri, keluarga dan mereka yang memerlukan.
Banyak manfaat ilmu tersebut bila si pemilik Ilmu Kala Cakra orang yang dalam perlakukan  hidupnya berusaha lurus, karena pancaran dari ilmu-nya baik.. disengaja ataupun tidak, bersifat membangkitkan daya / energi positif yang bermanfaat.  Oleh kerana manfaatnya sangat banyak maka di sini kami hanya dapat simpulkan sedikit sebanyak berkenaan dengannya.
 
 

 


Banyak Kegunaan Ilmu Kala Cakra diantaranya :
Untuk Pribadi :
Kewibawaan/gagah (jangan sombong), digeruni, pancaran mata tajam , daya cinta-kasih besar (mengakibatkan patah hati orang), dikenal di alam jin, punya daya pikir ke depan jauh dari rata-rata karena kepekaan insting-nalurinya (waskita), kata-katanya sudah merupakan ilmu (hati-hati dalam bicara yang mengarah pada hal-hal yang bersifat jelek,merugikan,menyakitkan, mulutnya sudah malati/ masin mulut, apa yang dikatakan sering kali menjadi keyataan),Jarang sakit kecuali sakit yang memang menyebabkan kematian…
taqdir Tuhan,Meneutralkan ilmu yang bersifat angkara murka/kesombongan,  Menghapuskan sihir, ilmu hitam. Beladiri secara ghoib.

Untuk kerezekian, perlarisan, pengasihan.
Untuk Orang lain : Mampu mengobati penyakit jasmani/rohani,
dan masih banyak lagi kelebihan dari orang yang sudah memiliki ilmu Kala_Cakra ini.(Kalau sudah tahu tekniknya, penerapannya segala macam persoalan bisa dicoba dengan dengan ilmu Kala-Cakra). InsyaAllah. Apa tekniknya itu? Cara penggunaannya?CUKUP dengan niat…..Ia automatis….Terpulang kepada anda.Cukup niatkan pikiran anda, daya cipta anda dengan maksud yang anda inginkan : JADI !!!.

Semoga anda menjadi orang yang mulia dunia dan akhirat dengan membawa amanah ilmu Kala Cakra.Ilmu yang hebat ada tebusanya sebagai syarat dan ikatan antara guru dan murid.
 

 

 

Syarat ilmu: Tidak boleh sombong dan tidak boleh digunakan ke arah keburukan.

 

Adapun Mahar bagi Ilmu AJI RAJAH KALA CAKRA ini adalah:

Maharnya Malaysia: RM 200. BERUNEI $ 200. SINGAPURA $ 200

DIBERI PERCUMA sekiranya mengambil kursus peringkat GURU TENDAI.

 

  Sekiranya berminat Bank in ke Maybank 101179020603 kemudian SMSkan Nama penuh, nama ibu, no.ic, alamat, masa dan tarikh bayaran ke talian 019-2260790

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s